Saltning


Har du fået klager over glatte veje og parkeringspladser, eller har du personligt problemer med dem, ved udgangen af din bolig?

I så fald har du brug for saltning af professionelle, som har den nødvendige erfaring.

Til trods for at saltning kan se ud som tilfældig spredning af salt, er det vigtigt for hvem end der udfører arbejdet, at gøre det ordenligt. Bliver der ikke saltet tilstrækkeligt, enten i form af spredning eller mængde, kan forbipasserende og bilister nemt komme ud for uheld.

Hos Ingolf Rasmussens Eftf. ApS har vi mange års erfaring med saltning af veje, parkeringspladser og offentlige arealer, hvor der dagligt kommer mange bilister, cyklister eller folk til fods. Ud over erfaringen og den nødvendige knowhow, har vi selvfølgelig også det rette maskineri og udstyr, som grundigt får saltet det nødvendige område.

Saltning i Århus og omegn

Da vi hører til i Århus, kan vi tilbyde saltning til førnævnte og nærliggende byer. Vi rykker ud i al slags vejr og løser alle opgaver inden for saltning, snerydning og glatførebekæmpelse.

Ring til os i dag på 86 22 80 55, eller kig forbi vores kontor på Skovlundvej 31 i udkanten af Århus, så finder vi sammen en løsning på dit problem.

Kontakt os