Om Ingolf Rasmussens EFTF.

Ingolf Rasmussen stiftede i en ung alder i 1967 virksomheden anlægsgartner Ingolf Rasmussen som han drev i omring 50 år.

I slut 80érne kom Mette Dissing i lære i virksomheden hvorfra hun fik sit svendebrev i 1992. Efter et par år væk fra virksomheden, vendte hun ”hjem” til virksomheden Ingolf Rasmussen hvor hun fungerede som daglig leder af virksomheden i omkring 20 år.

Pga. sin alder besluttede Ingolf Rasmussen sig i 2014 for at afvikle virksomheden, og det var ikke en svær beslutning for Mette at fortsætte i branchen som selvstændig.

I 2015 opkøbte hun derfor en del af virksomheden, som hun i dag driver under navnet Ingolf Rasmussens Eftf. ApS. hvor gamle som nye kunder betjenes

Firmaprofil

Vi er en mindre moderne og velfungerende virksomhed hvor nøgleordene i virksomhed er kvalitet og kreativitet, som tilbyder alt indenfor anlægsgartnerarbejde udført professionelt i høj kvalitet, og hvor fokus er lagt på kunden, kvaliteten, kreativiteten og et godt samarbejde.

I alt vores arbejde er kunden og dens specielle ønsker i centrum, og vi lægger derfor stor vægt på god rådgivning og tæt samarbejde. Med stor ekspertise, og mere end 30 års viden og erfaring, giver vi rådgivning, og i dialog finder vi ud fra de givne behov, ønsker og muligheder, i fællesskab frem til netop den rigtige løsning for vores kunder. 

Mette og virksomhedens dygtige medarbejdere er klar til enhver opgave, store som små, med kundens ønsker, krav og behov i fokus.

Kontakt os

skriv til os

Mosevej 6, 8240 Risskov
Danmark